Velkommen

Teater Aksen er studentteatret i Tromsø, og er en av gruppene under Studentsamfunnet. Vi øver hver mandag kveld fra 17-20 på Rådstua teaterhus, det koselige okergule huset ved siden av Rådhuset.

Under instruktør Erik Smith-Meyers kyndige ledelse, startet Teater Aksen høsten 2010 å arbeide med stykket Død hund; et originalmanus skrevet av Smith-Meyer. Død hund er en svart og absurd komedie fra en begravelse litt utenom det vanlige. Stykket har premiere 19. februar, og spilles til og med 26. februar.

Teater Aksen har tidligere blant annet satt opp " Risk" av Christopher Grøndahl i 2008, "Kongen dør" av Eugène Ionesco i 2009 og "Ambrosio" av Romulus Linney i 2010. Instruktør for disse stykkene var Pernille Dahl Johnsen.

søndag 20. april 2008

Kurs i tekstanalyse

Mandag 14. og 21. april fra 16.30 til 19.30 blir det kurs på Rådstua med Ketil Høegh. Han er blant annet kjent som skuespiller på HT, men han er også kjent som en god kursholder! Du kan lese mer om han her: http://ht.tr.no/index.php/article/articleview/62/1/7 .

Under kurset skal vi arbeide med Bursdagsfesten av Harold Pinter. Det er en fordel om alle som skal være med går innom Rådstua for å plukke opp et eksemplar av manuset. Det ligger i hylla vår på kontoret til høyre innenfor hovedinngangen.